Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Achter de schermen bij Deus Ex

Wat verschijnt er deze week op de leukste gamesite van Nederland?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Wat een hectische week was het! Niemand, waarschijnlijk zelfs Nintendo niet, had verwacht dat de release van Pokémon Go zo'n ongelooflijke hype zou zijn. Vorige week hadden we al de recensie en een speciale podcast, maar we hebben last minute ook een evenement in Haarlem georganiseerd waar honderden mensen op af kwamen. Begin deze week zie je daar een videoverslag van. Nu is het afwachten of Nintendo en ontwikkelaar Niantic dit succes doorpakken, de servers stabiel maken en houden en constant goede updates uitbrengen.

Deze warme zomerweek vullen we verder met genoeg andere artikelen. Zo zetten we de rubrieken die we vorige week zijn gestart door. Vandaag lees je welke games we in 2011 bekroonden tot de beste spellen van het jaar en of we het daar nog mee eens zijn, en later deze week nemen we de tien beste PlayStation 3-games met je door.

Een van onze topartikelen deze week is een uitgebreid interview met de ontwikkelaar achter Deus Ex: Mankind Divided. Bij Gamer.nl kijken we enorm uit naar de nieuwe Deus Ex, zeker ook omdat Human Revolution zo'n lekkere titel was.

Verder is er natuurlijk ook weer ruimte voor recensies. Hoewel we voor de eerstvolgende echt grote AAA-game moeten wachten tot in augustus No Man's Sky uitkomt (en dan is het natuurlijk nog maar afwachten of die game ook daadwerkelijk goed wordt), hebben we wel diverse andere titels om de zomer mee door te komen, waaronder Star Ocean 5, BoxBoxBoy en Sherlock Holmes.

Een fijne week iedereen, probeer het gamen en genieten van het heerlijke weer af te wisselen (of gewoon te combineren door er op uit te gaan metPokémon Go)!

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Laatste Star Wars Battlefront-dlc gebaseerd op Rogue One Bob en Master Raven komen naar Tekken 7
5

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Achter de schermen bij Deus Ex

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Grohe

  • 18 juli 2016 15:40
  Ik wil niet zeiken maar de website is sinds de "update" echt traag. Dat is nu bij elke update zo en de bèta duurt nu ook al veels te lang. Dus vraag ff aan de baas Reshift of die nu wel een keer een middag grondig doorpakt ipv dit gezever. InsideGamer en PU werken wel gewoon prima.

  Dit begint een gotspe te worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  babbaloerie

  • 18 juli 2016 19:53
  @Grohe Ik heb net even snel een testje gedaan. Laden duurt bij mij ongeveer 15 seconden. Er word maar liefst 5,9MB aan data binnen geharkt bij het (schoon) bezoeken van gamer.nl. Dat terwijl 2MB al als te zwaar word beschouwd. zeg maar dag tegen je databundel.
  De RSS -feed werkt trouwens ook niet meer.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Grohe

  • 18 juli 2016 20:15
  @babbaloerie,

  Ja er wordt idd teveel geharkt. Thx voor het testje. Ik wil de mensen van gamer.nl niet afbranden omdat ik heus wel geloof dat ze hun best doen en hard werken, maar vind alleen raar dat andere domeinen/producten van hetzelfde bedrijf (Reshift) wel voldoende werken. Alsof de prioriteit niet meer echt bij gamer.nl ligt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 18 juli 2016 23:20
  We hebben vanmiddag een nieuwe update uitgevoerd die de website een stuk sneller én minder zwaar heeft gemaakt. Kunnen jullie laten weten of dat heeft geholpen, indien mogelijk na een refresh? Thanks alvast! We blijven ons best doen om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken dus jullie feedback is hartstikke welkom. Bij mij is hij nu in ieder geval heel snel, zowel op desktop als mobiel, maar hoor graag hoe dat bij jullie zit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Grohe

  • 19 juli 2016 10:50
  @MichelMusters,

  Yes op mobiel werkt het nu sneller. Desktop weet ik nog niet. Mis alleen het menu waar je kon zien wat je laatste reacties zijn of wie er op je gereageerd hebben.
  Maar thx voor je reactie anyway!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.