Ga maar na: inmiddels kun je al aan de slag met games als BulletstormKillzone 3Kirby’s Epic Yarn en LittleBigPlanet 2. De komende weken komen daar nog veel mooie titels bij. Zo recenseren we deze week (onder voorbehoud) Fight Night: Champion en Dawn of War II – Retribution. En volgende week (om alvast wat vooruit te lopen) zijn Dragon Age IITotal War: Shogun 2 en Homefront aan de beurt. We eindigen de maand met Crysis 2Motorstorm Apocalypse en de lancering van de 3DS. Als je het zo in één alinea opsomt, is het wel heel bijzonder om zoveel topproducten zo snel achter elkaar te krijgen, toch?

Naast recensies van al deze games en hardware, kun je deze week natuurlijk ook andere artikelen op Gamer.nl verwachten. Zo kijken we vooruit naar SOCOM: Special Forces voor PS3, Shift 2: Unleashed (die ook nog eens eind deze maand verschijnt) en De Sims Middeleeuwen. Ook nemen we het verhaal van Homefront op een ongebruikelijke manier onder de loep. De game valt op door zijn bijzonder toekomstbeeld, waarin Korea de Verenigde Staten binnenvalt, maar hoe realistisch is zo’n scenario nu eigenlijk? Verder laten we je vrijdag , na eerder al de PlayStation 2 en Nintendo GameCube behandeld te hebben, weten wat de favoriete Xbox-games van de redactie zijn.

Daarnaast zou ik het nog even willen hebben over de constante wijzigingen die we aanbrengen binnen de website en onze iPhone-, iPad- en Android-apps. Allereerst het nieuws van afgelopen donderdag: we hebben een update voor de iPhone- en iPad-app gelanceerd. De app is nu veel sneller en crasht ook minder. Hoewel de update positief werd ontvangen door jullie, blijft er natuurlijk ruimte voor verbetering. Laat het daarom vooral weten (hieronder bijvoorbeeld) als er nog andere dingen zijn die je graag in de app terugziet.

Verder hebben we vorige week ook een onderzoek op de website gehad over een mogelijk nieuw reviewsysteem. Hierin geven drie redacteuren een conclusie en een cijfer aan een game, waaruit een gemiddeld cijfer ontstaat. Ook wordt er gebruik gemaakt van hele én halve punten. Het is nog altijd mogelijk om de bijbehorende vragenlijst in te vullen, dus doe dat vooral, als je dat nog niet gedaan hebt. We willen de mening van zoveel mogelijk lezers meenemen, wanneer we gaan kijken hoe we onze recensies aan kunnen passen. Jullie mening telt dus echt. Goed, ik zal jullie niet verder ophouden. Het is al druk genoeg met al die vette games die net uit zijn of alweer voor de deur staan.