Via deze weg willen we Arthur van Vliet feliciteren met zijn exotische baan ergens in het Zuiden van Europa. Hoewel Arthur nog niet lang freelancet voor Gamer.nl, kennen we de beste kerel al een aantal jaar via ook InsideGamer en we willen hem bedanken voor zijn altijd tomeloze inzet. Jammer dat 'ie wel net vorige week een aflevering in zijn Ultieme Controller-zoektocht miste. Deze week dan maar op voor de herhaling Arthur? 

Dan over naar de lopende zaken. Het schijnt dat er deze week een uitbreidinkje komt op een of ander strategiespelletje waarin samurai zitten, dus we zullen wel eens kijken of dat wat is. We verwachten er niet zoveel van. En aangezien de nieuwste uitbreiding van Total War: Shogun 2 in de spotlight staat, kijken we met de terugblik ook eens terug naar de eerste Shogun. Verder deze week; we spreken met een ontwikkelaar die zich helemaal toespitst op het maken van virtuele wapens en hij laat ons zien hoe je NIET een wapen moet maken, we kijken vooruit naar een aantal indiegames en we hopen dat deze week NInja Gaiden III eens binnenploft....de game zwerft ergens in limbo in uitgeversland.

Zo. We maken dit keer wat minder beloftes, zodat deze week Gamer.nl misschien nog wat leuke verrassingen voor je in petto heeft. Iets met een World of Warcraft-uitbreiding...oh verdikkie...