Dat laatste laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Afgelopen zaterdag lanceerden we al een centrale plek voor al je informatiebehoeften over de handheld, deze week vullen we dat aan met een aantal recensies van launchgames en een artikel waarin we ons definitieve oordeel vellen over het apparaat. Ook blikken we alvast vooruit op de toekomst van de PS Vita, waarbij we een parallel trekken met een paar jaar geleden toen de PlayStation Portable uitkwam. 

Hoewel het natuurlijk niet iedere week voorkomt dat er een nieuwe handheld lanceert, staat onze week niet alleen maar in het teken van de Vita. We besteden ook aardig wat aandacht aan het MMO-genre, dat we naast de gebruikelijke tweewekelijkse update nog terugvinden in onder meer een impressie van de Guild Wars 2-bèta en een recensie van het opnieuw gelanceerde APB. 

Verder hebben we nog een aantal recensies voor je van onder andere Asura's Wrath en Gotham City Impostors, kijken we vooruit naar het volgende maand te verschijnen Fifa Street, en schotelen we je daarnaast ook weer een aantal artikelen voor die wat dieper ingaan op trends en gebeurtenissen in de game-industrie, zoals de strategische keuzes van Activision de laatste jaren. Je merkt het dus, ook deze week is er weer genoeg te lezen.