Je hebt het wellicht al gezien, maar we hebben het aantal geplaatste comments bij een bericht in een ballonnetje voor de headlines geplaatst, de gameinfo bij een artikel weer gewoon naar de rechterkant verschoven en wat lijntjes in de kolom aan de rechterkant van de frontpage toegevoegd, om de boel overzichtelijker te maken. Ook hebben we in artikelen de regelafstand net iets groter gemaakt, wat het leesplezier moet verbeteren. Natuurlijk is een website nooit helemaal af, dus blijf ons vooral bestoken met tips, kritiek en opmerkingen.

Wat deze week betreft, wordt het moeilijk om de stroom aan artikelen van vorige week te overtreffen. Reviews van Killzone 3 en Bulletstorm, videoreportages over de nieuwe studio van Guerrilla Games en Shift 2: Unleashed en hands-on previews van Deus Ex: Human Revolution en Homefront om maar wat te noemen. Tja, hoe ga je daar overheen?

Nou, we doen deze week toch een poging. Hands-on previews van Bethesda’s nieuwste titels, Brink en Hunted: The Demon's Forge bijvoorbeeld. Of een uitgebreide speelsessie met L.A. Noire. Reviews van De Blob 2: The Underground, Kirby’s Epic Yarn en Beyond Good & Evil HD. Een prijsvraag waarin we codes voor de PS3-versie van de First Strike-map pack van Black Ops weggeven. En een nieuwe update van de Top 100 van 2011, waarin we games die al uit zijn en games die nog uit moeten komen in één grote lijst gooien en proberen in te schatten hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Verder lanceren we deze week nog een onderzoek. Ik zou het persoonlijk zeer op prijs stellen als je hieraan mee wilt werken, zodra het onderzoek online komt. In het onderzoek staan twee recensies van recent uitgekomen games, die we heel anders dan gewend hebben beoordeeld. Bevalt het jullie goed, dan zien jullie deze nieuwe manier van recenseren misschien veel vaker terug. We hebben er dus heel veel aan als jullie meewerken aan het onderzoek! Alvast bedankt.