Gelukkig zijn er nog een paar dappere zielen die deze week het fort bewaken en ervoor zorgen dat jullie weer dagelijks van nieuws kunnen genieten over al die games die in de afgelopen Top 100 van 2012 voorbij zijn gekomen. Het waren spannende dagen en via deze weg willen we iedereen nog eens bedanken die vol enthousiasme heeft gekeken naar de Top 100 en mee heeft gediscussieerd over alle mogelijke toppers. En nu wordt het tijd om aan de slag te gaan met al die games!

Maar voordat het zo ver is, gaan we even verder met een titel die al vorig jaar uitkwam en waar we nu met volle overtuiging in aan het duiken zijn: Star Wars: The Old Republic. Verwacht deze week een tweede tussenstand over onze avonturen in deze immense MMO – waar we nog lang niet klaar mee zijn. Ook staat een titel in de planning die niet in de Top 100 stond, omdat er simpelweg nog niet genoeg beeld van beschikbaar was: Toki Tori 2.

Wel in de Top 100 aanwezig was Soulcalibur V, waar we nog net voor al het vuurwerk een previewcode van ontvingen en we sindsdien druk aan het testen zijn. Daarnaast staat er nog een spannend interview op stapel en verschijnen er deze week ook weer verscheidene columns.

Uiteraard is dit alles onder voorbehoud; we hopen dat iedereen weer snel beter wordt! En Michel, geniet van je vakantie en stop eens met reageren op je e-mails.