De najaarsdrukte is officieel voorbij. In de reclamefolders van gameshops en speelgoedwinkels is daar echter weinig van te merken. Deze staan vol met de toptitels die de afgelopen weken in sneltreinvaart opeenvolgend zijn uitgebracht. Op Gamer.nl besteden we deze week vooral aandacht aan de rest van de games die nog zijn verschenen, maar voor de geïnteresseerden zijn alle voorgaande recensies natuurlijk gewoon terug te lezen.

Maar genoeg over die topgames als Skyrim, Assassin's Creed: Revelations en Uncharted 3, hoe gek het ook klinkt om ze nu alweer te moeten 'vergeten'. Deze week hebben we nog recensies van onder meer Shinobi 3DS en F1 2011 voor 3DS, Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 voor Wii en Disneyland Adventures voor Xbox 360. Om toch nog even een grote naam mee te pakken, we geven ook ons oordeel over Mario Kart 7.

Net zoals iedere week, besteden we ook weer op maandag aandacht aan de elektronische sport, allereerst in de vorm van MLG Weekly, waarin in deze aflevering wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Het wekelijkse artikel over e-sport gaat dit keer over de rol die first-person shooters hierin spelen.

In de loop van de week hebben we ook nog met een interessant interview over ontwikkelaar Paradox, het bedrijf dat zich nog helemaal op het maken van PC-games stort, veelal van strategische aard. Tot slot kijken we hoe het staat met het volgende deel in een serie die veel mensen een warm, maar vooral bloederig hart toedragen.