Verder hebben we nog veel meer recensies, van Dance Central 2 tot Dragon Quest Monsters Joker 2, van De Sims Beestenboel tot De Avonturen van Kuifje. Ook hebben we een interessante blik in de wereld van gametesters en interviews met enkele verloren gewaande ontwikkelaars. En wat te denken van een eerste echte blik op een nieuw deel in de veelgeprezen Syndicate-reeks?

Ook niet onbelangrijk: vorige week reisden we af naar Londen om daar het Zelda 25th anniversary symphony bij te wonen. Daar speelden een orkest voor een volle zaal diverse nummers uit de Zelda-reeks. Vandaag zie je ons videoverslag, en later deze week kun je een exclusief interview lezen dat we met Zelda-ontwikkelaar Eiji Aonuma en Nintendo-componist Koji Kondo hadden.

En over video's gesproken: we hebben ook nog een reportage voor je in petto van de EA Showcase, die pas geleden in Londen werd gehouden. Op de Showcase toonde EA zijn aankomende line-up en daar zaten genoeg interessante games tussen!

Zoals gewoonlijk weer genoeg te lezen en te bekijken op Gamer.nl, als je er tussen het gamen door tenminste de tijd voor hebt!