Journalisten krijgen op hetzelfde moment een game te zien en iedereen mag daarna op een vast moment knallen met deze vergaarde informatie. In principe moet dit geen probleem zijn: informatie over een game plaatsen we sowieso en natuurlijk laten we de kans om wat te melden over een grote titel niet onbenut. Voor iedereen die geen behoefte heeft aan Modern Warfare 3, is het advies dan ook simpel: gewoon negeren. Wij plaatsen er video’s van, net als nieuws en impressies, voor de mensen die het wel willen zien of lezen. Maar dat doen we net zo goed bij andere games.

Heb je wel wat met Modern Warfare 3, of wil je er meer over te weten komen voordat je een oordeel velt over de game, dan zit je deze week nog steeds goed op Gamer.nl. Vandaag en morgen hebben we twee video’s over het Call of Duty XP-evenement en vandaag nemen we de vijf nieuwe maps van de multiplayer met je door. Wat de video’s betreft, raden we je aan sowieso even te kijken, ook al heb je niets met de game. Het rondom de serie georganiseerde evenement kan je namelijk best eens positief verrassen.

Gelukkig valt er voor alle andere gamers ook nog genoeg te beleven op Gamer.nl deze week. Zo gaan we aan de slag met een artikelenreeks over Xenoblade Chronicles voor de Wii. Die game is inmiddels al uit, maar het is zo’n grote RPG dat we eerst wat aspecten van de game willen behandelen voordat de recensie volgende week online verschijnt. Redacteuren Richard Borgman en Simon Zijlemans zijn de game rigoureus aan het spelen en zullen de komende dagen hun ervaringen vertellen.

Verder recenseren we deze week behoorlijk grote games. Wat te denken van Resistance 3, Dead Island en El Shaddai? Verder hebben we weer een eSports-artikel, dat deze keer gaat over de World Cyber Games. Aankomend weekend vinden de kwalificaties plaats in de Benelux en Gamer.nl is aanwezig om een videoreportage te schieten, die je volgende week kunt bekijken. Genoeg te lezen en te bekijken op Gamer.nl dus, ook voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in Modern Warfare 3!