Maar nu het najaar in gamesland eigenlijk al goed en wel van start is gegaan, mogen we ons ook weer verheugen op uitgebreide recensies. Vorige week gaf Deus Ex: Human Revolution het startschot. Die game scoorde een indrukwekkende 9.5 en was daarmee meteen de eerste game sinds jaren die een half cijfer op Gamer.nl krijgt toebedeeld. Ja, daar zijn we weer mee begonnen, en afgaande van jullie reacties is dat een positieve ontwikkeling.

Maar goed, recensies. Zo behandelen we deze week de nieuwe Driver. Twijfelachtige plotwendingen (de hoofdrolspeler kan als een geest van auto naar auto ‘switchen’?) daargelaten zou dit wel eens de game kunnen zijn die het oude Driver-gevoel weer een beetje terugbrengt. Ook proberen we Xenoblade Chronicles eindelijk te recenseren, maar daar maken we geen belofte van. De game is namelijk immens groot, en je kent ons: we willen pas een oordeel geven als we echt zeker weten hoe de game het tot het einde vergaat.

Hopelijk hebben jullie afgelopen weekend genoten van de livestream van MLG Raleigh 2011. We proberen elk toernooi van MLG op deze manier aan te bieden en het lijkt er op dat jullie dat goed bevalt. Zoals gebruikelijk hebben we vandaag ook nog meer lekkers op het gebied van e-sport. In de MLG Weekly-video wordt er gekeken naar League of Legends en hoe er mee gespeeld wordt en komt een top 10 van de beste kills tijdens MLG Anaheim 2011 met Halo: Reach voorbij. Daarnaast gaat het wekelijkse artikel vandaag over waarom Starcraft (en PC-gaming in het algemeen) zo razend populair is in Korea.

En dan nog dit: later deze week reizen videoredacteur Mark en ik zelf af naar Los Angeles om daar de multiplayer van Modern Warfare 3 en het grootse evenement Call of Duty XP te checken. Deze vrijdag lees je alles over de multiplayer en volgende week zie je een uitgebreide videoreportage van het evenement.