En dat is maar goed ook, want als gamer heb je liever een stapel nieuwe games en sappig nieuws over aankomende toppers dan een lege Gamer.nl-pagina en een stoffige console. Deze week is echt de stilte voor de storm, want volgende week begint het najaar voor ons gamers eigenlijk al stiekem met de komst van GamesCom, ook wel ‘de Europese E3’ genoemd. Gamer.nl is daar natuurlijk (net als op de afgelopen E3) aanwezig en schrijft tijdens en na de beurs impressies van de nieuwste games. Daarnaast nemen we – ook net als tijdens E3 – wederom de camera mee om onze eerste indruk van al dat lekkers vast te leggen.

Deze week moeten we dus nog even volhouden, maar we hebben wel nog genoeg artikelen om je tot die tijd te vermaken. Sowieso hebben we nog wat laatste artikelen uit de zomermodus, waar jullie – afgaande op jullie reactie – enorm van hebben genoten. Verder bespreken we weer wat onbekendere – maar daarom niet minder interessante – games als Insanely Twisted Shadow Planet, Edge en Frozen Synapse. We blikken vooruit op games als Final Fantasy XIII-2 en Nuclear Dawn. Tot slotte hebben we een nieuwe columnist, een nieuwe MMO Update en een aantal interviews met niet de minste mensen uit de industrie – wat te denken van Lord British himself, Richard Garriott, of Braid-bedenker Jonathan Blow?

Nog een weekje volhouden en dan gaat de mooiste tijd van het jaar voor ons gamers weer van start. Wij zijn er meer dan klaar voor!