Allereerst ben ik jullie mijn excuses verschuldigd. Vorige week meldde ik dat we een uitgebreid interview met een zeer vooraanstaand persoon uit de game-industrie zouden hebben. Die is uiteindelijk niet verschenen, omdat we hem deze week pas mogen plaatsen. Morgen om precies te zijn, maar om het wachten een beetje goed te maken, kan ik alvast wel melden om wie het gaat: niemand minder dan Cliff Bleszinski, beter bekend als CliffyB, al wil hij niet zo meer genoemd worden. De man achter Gears of War, de enige echte. Ook Adrian Chmielarz, oprichter van de Poolse studio People Can Fly (verantwoordelijk voor het aankomende Bulletstorm), stond ons te woord. Lees morgen wat het tweetal allemaal te vertellen had.

Wat recensies betreft, is het nog vrij rustig deze week voordat de storm met games als Killzone 3 en Bulletstorm echt losbarst, maar we hebben toch genoeg gespeeld. Nintendo-fans kunnen ons eindoordeel van Inazuma Eleven en Mario Sports Mix lezen - van laatstgenoemde verschijnt vandaag de review al. Verder is Dead Space verkrijgbaar op iPad en iPhone en die spelen we uitgebreid door. En over iPhone gesproken: dinsdag kun je weer een uitgebreide update over iPhone-, Android- en iPad-games verwachten. Dit doen we om de week, aangezien mobiel gamen niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven.

Maar vooruit kijken is natuurlijk minstens zo leuk. Daarom zijn we aan de slag gegaan met Sega’s langverwachte Virtua Tennis 4. Ook speelden we de HD-remake van Beyond Good & Evil. Doorstaat de veelgeprezen klassieker de tand des tijds?

Maar ik heb het grootste nieuws voor het laatst bewaard. Ongeveer een jaar geleden lanceerden we de nieuwe website van Gamer.nl, die je nu voor je neus hebt. We hebben jullie toen om jullie mening gevraagd en die hebben jullie en masse gegeven. Schrik niet, maar we hebben wat met die kritiek gedaan en daardoor kun je zeer binnenkort een volledig nieuwe frontpage verwachten. We behouden de algemene stijl, maar maken de website veel overzichtelijker. Meer ga ik er niet over vertellen, want zoals ik net al zei, vooruit kijken is minstens zo leuk. Even afwachten dus nog. Jullie laten het vast niet om jullie ongezouten mening er op na te houden en die horen we natuurlijk weer graag - net als alle andere opmerkingen. Laat van je horen!

Michel Musters
Hoofdredacteur Gamer.nl