Na een dag van stress en inspanning is het heerlijk om even lekker achter de computer te kruipen en wat rond te surfen over het internet. Vorige week donderdag had ik zo'n moment, helaas werd mijn vrede na een korte 30 minuten verbroken doordat alle stoppen in huis eruit vlogen. Een bezoek aan de meterkast maakte me geen snars wijzer en het belletje naar Nuon werd gepleegd. Ongeveer een uur later stond er een monteur op de stoep welke 2 minuten in de meterkast stond te wroeten om het probleem op te lossen en vervolgens met een grote grijns op zijn gezicht een rekening met 108 Euro voor m'n neus hield.

En als je denkt dat je de crisis dan achter de rug hebt, kom je voor een volgend probleem te staan, namelijk dat de computer totaal vernaggeld is door de abrupte stop. Niets doet het meer en omdat ik ten einde raad was heb ik de computer maar gelijk naar de lokale pc boer gebracht om deze er naar te laten kijken. Deze blik heeft 8 dagen geduurd, 8 dagen zonder computer en internet, kan ik dat eigenlijk wel aan?

Het bleek in ieder geval een rare invloed op me te hebben, opeens maakte ik m'n huiswerk, keek ik uren achter elkaar tv, las ik een boek en was ik meer buiten te vinden. Wat een computer tegenwoordig wel allemaal niet met je doet, in ieder geval zit nu ik nu weer vrolijk achter de PC en zal ik weer veel minder tijd aan de bovengenoemde activiteiten gaan besteden, wat ik ook helemaal niet erg vind.