De eerste prijs die we wegdoen is een zeer exclusieve Gamer.nl-mok. Wat is er nou beter dan het laatste gamenieuws lezen terwijl je koffie slurpt uit deze prachtige beker? We hebben er vijftien voor jullie klaarliggen.

Dit is een hele speciale mok, en niet alleen omdat het Gamer.nl-logo er op staat. Het is namelijk een volledig zwarte mok, waarbij het logo pas zichtbaar wordt als je er iets warms in doet. Je moet dus aan een constante koffie- of thee-infuus om je liefde voor Gamer.nl uit te dragen!

Zo maak je kans op de mok: verander je avatar in één van de onderstaande Gamer.nl-logos en reageer onder dit bericht. Dan maak je automatisch kans op de mok.

         

         

Je avatar aanpassen doe je zo: sla eerst één van de bovenstaande avatars op. Druk vervolgens op je profiel rechts bovenaan de pagina. Druk dan op de knop ‘bewerk je profiel’ en op de volgende pagina kun je de avatar uploaden.

Gedurende dit jaar zijn we van plan meer leuke prijzen weg te geven die verband houden met ons jubileum. Wees dus niet getreurd als je nu niet wint, er komen nog genoeg unieke prijzen!