PU Stream
Call of Duty: Black Ops Cold War

Vanavond live om 19:00 uur: Het Black Ops Cold War-toernooi

Met veel pro-spelers

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vanavond barst het schieten los tijdens een nieuw Level Up-toernooi voor de de nieuwe Call of Duty. Zoals altijd staan er dikke prijzen te wachten voor de winnaars en belooft het een avond vol entertainment en actie te zijn!

Hier live kijken

Het spektakel zal beginnen vanaf 19:00, wanneer het toernooi van start gaat. Wij zullen echter een half uur eerder live gaan om 18:30 op het Twitch-kanaal van PU. Kijk mee naar het toernooi dat gehost wordt door Cody en Jacco, die de wedstrijden nauwlettend zullen volgen en casten.

Het toernooi

Het toernooi zal worden gehouden volgens het double elimination-format. Dat houdt in dat er direct gespeeld wordt in brackets, en verliezers een tweede kans krijgen voor een finale-plekje in de zogenaamde lower brackets. Vliegen spelers er uit in de lower brackets? Dan is het echt afgelopen voor dat team.

Bij Level Up zijn de toernooien gratis om aan deel te nemen en is daarmee open voor iedereen. Van casual tot pro, iedereen mag mee doen. Dit keer is er dan ook vanuit de e-sportwereld een aanhang aanwezig. Zo zijn professionele teams als Gamefist en de e-sports divisie van de Defensie (jazeker, die ja) van de partij.

In totaal hebben we 32 teams die zich ingeschreven hebben van 4 spelers per team, dus een gezellige bende!

De eerste plek gaat naar huis met maar liefst tweehonderd euro en de runner-up zal honderd euro winnen. Verder wordt er ook nog 50 euro weggegeven via een raffle aan andere deelnemers, zorg dus dat je er bij bent!

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer nieuws over Overwatch 2 in februari Regisseur Monster Hunter Iceborne verlaat Capcom
0

Reacties op: Vanavond live om 19:00 uur: Het Black Ops Cold War-toernooi

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.