PU Stream

De Wouter (én stagiairs)-afscheidsstream

"D*cks, d*icks, d*cks...!"

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vandaag is de allerlaatste 'vaste dag' van Eindbaas Wouter hier op de redactie. Hij gaat namelijk niet alleen de hoofdredactie van Power Unlimited-magazine doen, maar ook freelancen. Dus we moeten het op veel dagen zonder zijn fijne gezelschap doen. Dus staat hij vandaag op de stream in de spotlight.

Maar het is niet alleen de 'laatste dag' van Wouter; na zes maanden nemen we ook afscheid van de huidige lichting stagiairs. Voor de voorlopig laatste keer komen Coby Dakota van Skelteren, Dagmar 'Teddy' de Groot, Niels 'Roedie' Arts, Luuk 'Joel' Hijne en Melvin 'nooit een bijnaam gekregen' Aelbrecht nog even langs om tot ziens te zeggen.

Wat gaan we doen? Wouter mocht zijn lievelingsgame kiezen, dus dat wordt Phoenix Point of Injustice 2 (op het moment van schrijven heeft 'ie nog steeds geen beslissing genomen). En rond een uur of vier gaan we met z'n allen keihard aan de koffie en gaan we lol trappen met Jackbox Party Pack-games.

Wordt het chaos? Vast wel. Wordt het gezellig? Als jullie ook even hoi komen zeggen, sowieso.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon zorgt altijd voor ophef, maar dat maakt kennelijk niks uit Electronic Arts brengt komend fiscaal jaar acht games uit
0

Reacties op: De Wouter (én stagiairs)-afscheidsstream

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.