De prijs is niets minder dan een ontbijt voor twee personen met Hideo Baba, de producer van de Tales of-serie. Daarnaast krijg je ook weekendkaartjes om naar binnen te mogen bij Anime 2014. Het ontbijt vindt plaats op zondagochtend in het World Forum. 

Als 'troostprijs' hebben we ook nog eens drie extra setjes kaarten om weg te geven waarmee je gratis naar binnen kan bij het evenement. Al met al dus een zeer complete prijsvraag.

Het enige wat je hoeft te doen is een zo creatief mogelijk antwoord te geven op deze vraag. Het antwoord kun je achterlaten in het antwoordveld hieronder:

Waarom zou jij graag ontbijten met Baba-san?

De prijsvraag loopt tot 4 juni. Winnaars worden per e-mail ingelicht. 

Over Anime 14: Anime 14 is met meer dan 12.000 bezoekers de grootste Anime- en Gamesconventie van Nederland. Er zijn events als livebands uit Japan (Origa, Kotoko), diverse Nederlandse bands, non-stop videozalen met allerlei films en series en workshops en evenementen (Anime, Cosplay, Games, AMV, web comics en meer). Op het evenement zijn onder meer Tales of Xillia 2 en Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution al te spelen.

Meer weten over Anime 2014? Bezoek dan de website van het evenement.