Prijsvraag
Pokemon Hidden Fates

Win vijf boosterpakketten om de nieuwe Pokémon Trading Card-uitbreiding Hidden Fates te vieren!

Verschillende nieuwe en unieke kaarten

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Op 23 augustus lanceert de nieuwe uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game, genaamd Hidden Fates. Om deze lancering te vieren mogen wij vijf boosterpakketten van de vorige set weggeven!

De Hidden Fates-uitbreiding bevat verschillende nieuwe en unieke kaarten, waaronder het eerste Tag Team-trio met de legendarische pokémon Moltres, Zapdos en Articuno. Ook zijn er nieuwe kaarten waarop pokémon in hun Shiny-vorm te zien zijn, zoals Mewtwo en Charizard.

Hidden Fates lanceert op 23 augustus met een speciale verzamelcollectie, welke naast drie boosterpakketten ook één of twee promokaarten met de legendarische pokémon Mewtwo of de mythische pokémon Mew bevat. Bovendien bevat de collectie één of twee speciale speldjes van Mew of Mewtwo.

Vanaf 6 september kunnen spelers kiezen uit drie speciale blikken, welke in het thema staan van Charizard, Gyarados en Raichu. Elk blik bevat een speciale Pokémon-GX-foliekaart en vier Hidden Fates-boosterpakketten.

Op 20 september wordt het Hidden Fates Elite Trainer-pakket uitgebracht. In dit pakket zit een foliepromokaart van Moltres, Zapdos en Articuno en tien boosterpakketten. Hiernaast bevat het pakket verschillende accessoires voor de Pokémon Trading Card Game, zoals kaarthoesjes, een dobbelsteen, een spelhandleiding en nog veel meer.

Dit najaar verschijnen er nog meer items van Hidden Fates, zoals de Hidden Fates Poké Ball-collectie en de Hidden Fates Premium Powers-collectie.

Pokemon Hidden Fates
Pokemon Hidden Fates

Wil jij kans maken om vijf boosterpakketten te winnen? Stuur dan een mailtje met daarin je volledige naam en adresgegevens naar redactie@gamer.nl, met 'Pokémon Hidden Fates prijsvraag' als onderwerp. Laat ons vervolgens in het bericht weten welke Pokémon-kaart de mooiste herinneringen oproept bij jou. Let op: De vijf boosterpakketten die we weggeven zijn van de Pokémon Unbroken Bonds-uitbreiding die in mei is verschenen. De nieuwe Hidden Fates-set is nog niet verkrijgbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Modern Warfare introduceert herladen tijdens het richten CD Projekt Red: Werken niet aan meerdere Cyberpunk-games