Transformers: Fall of Cybertron draait om de laatste fase van de apocalyptische oorlog tussen de Autobots en de Decepticons op de planeet Cybertron. De third-person shooter heeft zowel een verhalende singleplayermodus als een online multiplayermodus.

In de singleplayermodus nemen spelers de controle over diverse robots, elk met unieke vaardigheden, om diverse missies te volbrengen. Zo kan Grimlock veranderen in een T-Rex Dinobot en vuurspuwen. De Combaticons kunnen samen de enorme Bruticus vormen. Cliffjumper kan zichzelf onzichtbaar maken en zo de vijand besluipen. Optimus Prime, leider van de Autobots, kan artillerieaanvallen inroepen.

In de online multiplayermodus zetten spelers hun eigen Transformer in elkaar. Ze kunnen ondere andere kiezen uit diverse kleuren, lichaamsdelen, voertuigvormen, wapens, speciale vaardigheden en meer. Met hun eigen Transformer voegen ze zich vervolgens in de online strijd in verschillende spelvarianten, waaronder Team Death Match, Conquest en Capture The Flag.

Wil je kans maken op de game? Geef dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

Welke stemacteur, die ook de stem inspreekt van Nathan Drake in de Uncharted-reeks, verleent zijn stem aan Cliffjumper in Transformers: Fall of Cybertron?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord, het gewenste platform en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Transformers'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.