Hedone is een free-to-play game met microtransacties. De game speelt zich af in 2018, waarin de Lazar.us Corporation kunst en dood combineert en de toekomst van entertainment maakt: harde soldaten vechten het uit in gigantische arena's voor puur plezier. In Hedone kun je je personages en wapens aanpassen en vechten voor rijkdom en bekendheid.

Hedone wordt gemaakt door de Duitse studio ACONY. De vorige fase van de bèta was al een groot succes met duizenden Europese spelers die zich hebben geregistreerd voor de test. De nieuwe fase introduceert een tactische gamemodus waarin teams tegen de klok moeten vechten om missies uit te voeren. Meer informatie kun je op de website vinden.

Wil je een code voor de bèta, druk dan op de knop hier onder. We hebben duizend codes, dus je kunt winnen zolang de voorraad strekt.

De servers zullen elke woensdag en zondag van zes uur 's avonds tot twee uur 's nachts online zijn. Er komen later meerdere dagen bij. De codes zijn voor de Europese servers, dus zorg er voor dat je 'Europe' selecteert wanneer je je code activeert!

Kijk hier voor de spelvoorwaarden.