Alternate biedt een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten. In samenwerking met de winkel geven we nu de vier onderstaande Sharkoon-headsets weg.

 

 

De X-Tatic SX van Sharkoon is een Gaming Headset, speciaal voor gebruik met de Xbox 360 Gameconsole.

Door het gebruik van een USB aansluiting als stroom voorziening, is er geen extra (zware) stroom adapter nodig.
 

 

De X-Tatic SP van Sharkoon is een Gaming Headset, speciaal voor gebruik met de PlayStation 2/ 3 en de Xbox 360 Gameconsoles.

Door het gebruik van een USB aansluiting als stroom voorziening, is er geen extra (zware) stroom adapter nodig. De USB wordt bij de PlayStation ook gebruikt voor het aansluiten van de microfoon.
 

 

 

 

 

De X-Tatic Digital van Sharkoon is een 5.1 headset, met acht ingebouwde speakers (2x center, 2x front, 2x rear en 2x subwoofer) en een 9-pin's analoge plug. De microfoon is simpel uit de headset te nemen en zit dus niet in de weg als deze niet hoeft te worden gebruikt. Alle speakers zijn afzonderlijk af te stellen via de inline volume controle knoppen. Bij deze heatset zit een digitale SCU kast, welke de digitale verbinding mogelijk maakt.

 

 


De Sharkoon X-Tatic SR R headset is een uitstekende headset voor gamers, aangezien deze voor alle platforms is geschikt zoals Xbox® 360, Xbox® live, PS3™, PC en laptops, DVD en media spelers en Tablet PC's etc. Wordt gevoed door USB dus geen aparte adapter nodig. Tevens voorzien van een In-line versterker met volume-regelaar en microfoon- afzonderlijke volumeregeling voor spraakcommunicatie. Door de Dolby ® hoofdtelefoon functionaliteit (aan en uitschakelbaar) van de X-Tatic SR creëert men een volledig nieuwe demensie in het beleven van entertainment in combinatie met veel gebruiksgemak.

 

Om kans maken op één van de prijzen hoef je alleen maar als antwoord op te sturen welke headset je precies wilt winnen. Zo kun je bijvoorbeeld opsturen: "Ik wil graag de Sharkoon X-Tatic SR R headset winnen". Je hoeft verder niets te doen!

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Sharkoon'. Alle andere deelnemers kunnen in het invulveld onder deze prijsvraag hun antwoord invullen. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Winnaars worden in de week van 9 januari 2012 bekendgemaakt.