Prijsvraag

Win It Takes Two

Voor de Nintendo Switch

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Deze week geven we in samenwerking met bol.com It Takes Two voor de Nintendo Switch weg.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

It Takes Two verscheen oorspronkelijk in maart 2021 en kwam afgelopen jaar naar de Nintendo Switch. 

De game draait om Cody en May, die na een flinke ruzie worden omgetoverd tot poppen en in een fantasiewereld terechtkomen. De game is enkel speelbaar in lokale of online co-op, vergelijkbaar met Hazelights vorige titel A Way out. Daar is maar één exemplaar van de game voor nodig. De game won vorig jaar de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards.

De game kan op Switch lokaal worden gespeeld - zowel op één systeem of via twee. Ook wordt elk exemplaar geleverd met een gratis Friend Pass zodat een vriend of vriendin zonder de game te hebben gratis mee kan spelen. De game komt op 4 november uit op Nintendo Switch.

It Takes Two kreeg maar liefst een 9 op Gamer.nl:

"It Takes Two is een unieke combinatie van een romcom en een co-op-game. De platformer voelt fris en vernieuwend aan door de fantasierijke omgevingen en verrassende spelmechanieken. Het is werkelijk een genot om samen puzzels op te lossen en minigames te spelen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Disco Elysium stal voor mij afgelopen jaar de show Razer Edge-handheld verschijnt op 26 januari in de VS