Prijsvraag
Hogwarts Legacy

Win Hogwarts Legacy!

Voor PlayStation 5

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Zoals elke week geven we vandaag een game weg in samenwerking met bol.com. Deze week maak je kans op Hogwarts Legacy voor PlayStation 5.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Hogwarts Legacy is de eerste openwereldgame in het Harry Potter-universum. Ondanks dat de game onderwerp is van controverse rondom schrijver J.K. Rowling, werd de game positief ontvangen. 

Denian gaf de game bijvoorbeeld een 8,5 in zijn review

"Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

De technische imperfecties werden recent deels aangepakt in een patch voor de game, al zijn spelers nog altijd niet tevreden over de prestaties van de game. Grote uitbreidingen hoeven we in ieder geval niet te verwachten, die worden mogelijk bewaard voor een vervolg op de game.

Hogwarts Legacy is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Bekijk hier de beste talents die je aan het begin van de game kunt gebruiken. 

Meedoen

Dit artikel delen:

Lees meer

Dice is medeontwikkelaar van nieuwe Battlefield-singleplayergame Street Fighter 6-beelden tonen Zangief, Lily en Cammy