Prijsvraag
WD Black

Update: De winnaar van de WD_Black Game Drive van 4TB

Even een extra portie opslagruimte voor je gamemachine

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Update: De prijsvraag is gesloten en we hebben een winnaar gekozen! De Gamer.nl-lezer (wiens naam we niet delen vanwege de AVG)noemde de game Caesar als kleinste game met 14 MiB. Volgens zijn indrukwekkende berekeningen past deze game272.478,37611607142857142857142857‬ keer op de WD_Black Game Drive. Gefeliciteerd!

Origineel bericht:Vandaag hebben we weer een leuke prijsvraag voor jullie, we mogen namelijk een WD_Black P10 Game Drive van 4TB weggeven. Lees snel verder om te achterhalen wat je moet doen om kans te maken.

Games gebruiken natuurlijk flink wat opslag, zeker naarmate ze steeds uitgebreider worden. We kennen allemaal de frustratie wanneer de opslagruimte van je console of pc vol zit. Door de WD_Black P10 Game Drive te gebruiken kan je je opslag uitbreiden met maar liefst 4TB. De WD_Black is te gebruiken voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Om kans te maken op de WD_Black P10 Game Drive van 4TB moet je antwoord geven op de volgende vraag?

Wat is de kleinste game, qua opslagruimte, op jouw gamemachine(s)? Bonuspunten als je vervolgens uitrekent hoe vaak je jouw game op deze externe harde schijf kan zetten.

Stuur jouw antwoord en adresgegevens naar redactie@gamer.nl met het onderwerp "Prijsvraag WD_Black"en wie weet heb jij straks een de Game Drive van 4TB op de deurmat liggen!

Je kan meedoen tot en met vrijdag 27 september om 12:00 uur.

WD Black