In samenwerking met Activision kunnen we twee deelnemers van deze prijsvraag blij maken met een prachtig prijzenpakket. Hierin zit niet alleen Guitar Hero: Warriors of Rock voor de PlayStation 3 of Xbox 360, met een gloednieuwe gitaarcontroller, maar nog veel meer spullen om je rock'n'roll-leven compleet te maken.

Wat te denken van een t-shirt van Vans? Ook de nieuwe cd van rockband Soundgarden wordt er bijgeleverd. Op deze cd staan de grootste hits van Soundgarden en daarnaast drie niet eerder uitgebrachte tracks, waaronder 'Black Rain', de nieuwe single die exclusief in de game zit.

Daarnaast krijg je als je wint twee toegangskaarten voor het Guitar Hero: Warriors of Rock Launch Event. Met deze kaarten kunnen jij en een vriend of vriendin in de avond van 23 september naar het Hard Rock Cafe Amsterdam om daar een exclusief optreden van de band Go back to the Zoo mee te maken. Daarnaast krijg je er gratis consumpties en krijg je de kans Guitar Hero: Warriors of Rock te spelen.

Winnen?

Wil je kans maken op dit mooie prijzenpakket, geef dan in het antwoordvak onder deze prijsvraag het antwoord op de volgende vraag:

Welke versie van Guitar Hero: Warriors of Rock wil je liever winnen: de Xbox 360- of PlayStation 3-versie?

Let op: kom je uit Belgie en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Guitarhero'.