Prijsvraag

Win een Guild Wars 2: Heart of Thorns t-shirt

Pre-purchase versie Heart of Thorns vanaf vandaag beschikbaar

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Gamer.nl geeft vijf keer een t-shirt van Guild Wars 2-uitbreiding Heart of Thorns weg!

Dit naar aanleiding van de uitbreiding Heart of Thorns voor Guild Wars 2. De pre-purchase editie van Heart of Thorns bevat Guild Wars 2, waarmee nieuwe spelers die deze game niet bezitten meteen aan hun reis in een van de meest veelgeprezen mmo-games kunnen beginnen.

Vanaf vandaag is de pre-purchase versie in Nederlandse winkels beschikbaar. Fans die de game aanschaffen in de voorverkoop (44,99 euro) krijgen behalve de Guild Wars 2-game en Guild Wars 2: Heart of Thorns, toegang tot de bètaweekenden van de uitbreiding. Daarnaast ontvangen spelers de exclusieve “Maguuma Trailblazer” titel.

Wanneer de bètaweekenden worden gehouden en wanneer Heart of Thorns uitkomt, is nog niet bekend.

Kansmaken op een t-shirt? Geef dan je antwoord op de onderstaande vraag onderin de reacties.

Wat zijn jouw ervaringen in Guild Wars 2 en wat verwacht je van de uitbreiding?

Prijswinnaars worden volgende week gekozen en via het e-mail adres waarmee zij op Gamer.nl lid zijn geworden verwittigd. Prijswinnaars worden random gekozen en de mening die je geeft over Guild Wars 2 heeft geen invloed op je kans om een t-shirt te winnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Penisgrootte van Rust-spelers afhankelijk van Steam-profiel Activision overweegt remasters van Call of Duty-games
24

Reacties op: Win een Guild Wars 2: Heart of Thorns t-shirt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Anno

  • 23 juni 2015 13:04
  Ik heb Guildwars 2 een tijdje geleden gekocht en ik vind het een erg leuke game er zitten een aantal vernieuwende elementen. Helaas gaat mijn gametijd grotendeels op aan TESO anders zou ik het nog actief spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Vovelic

  • 23 juni 2015 13:15
  Oh vet! Ik ben een redelijk die hard fan van Guild Wars, deel 1 heb ik zeker 4/5 jaar fanatiek gespeeld en deel 2 heb ik vanaf release. Andere MMO's kunnen het bij mij niet winnen van GW.

  Wat ik verwacht bij de uitbreiding is weer een nieuw verhaal met nieuwe locaties en stiekem hoop ik op nieuwe speelbare rassen en daarbij denk ik aan de Tengu die ik echt heel erg vet vind! Verder hoop ik dat ze net zoveel toe te voegen hebben als de uitbreidingen van deel 1 dat hadden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • chrisboers

  • 23 juni 2015 13:26
  Mijn ervaring beperkt zich vooral tot Guild Wars 1, en die heb ik met enorm veel plezier gespeeld. Vooral omdat ik geen hardcore (PC) gamer ben, en dus een investering van x Euro per maand weinig zin had voor een game als WoW. De storymode van GW1 was uitstekend, en daar waren de uitbreidingen altijd prima voor. Mooie extra story, een hoop nieuwe spells om je karakter mee te tunen, heel prettig. De uitbreidingen zag ik altijd als een manier om de devs te bedanken voor hun harde werk, en voor het uitsteken van hun nek om deze MMO zonder maandelijkse fee uit te brengen, iets wat destijds ongehoord was. Eigenlijk liet GW alles zien wat bij WoW fout zat (monthly fee, grinden, saaie story), en verbeterde dat alles. het is mooi om te zien hoe ver deze game inmiddels geëvolueerd is, en het beste alleen nog maar beter geworden is. Van deze uitbreiding verwacht ik niets minder dan dat, een verdere evolutie naar meer en beter!

  (BTW: dat t-shirt is echt episch!)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Fazz-Um

  • 23 juni 2015 14:14
  Ik speel al vanaf voor de launch (1ste GW2 beta events) en ik ben er niet uit weg te slaan!
  Mijn vrouw en ik spelen het vanaf het begin samen. Eerst voornamelijk PvE en sinds bijna een jaar ook heel fanatiek WvW met onze guild!
  Dit spel is ongelofelijk mooi, de verhalen zijn geweldig en de items (armor, wapens etc) om aan te werken, houden ook na het afronden van de verhaallijnen en voltooien van de level cap je op een non-grind wijze goed bezig!
  Ik kijk erg uit naar de nieuwe verhalen, specializations, guild halls en andere nieuwe features van de uitbreiding!
  Can't Freakin' WAIT!!!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • LeFox

  • 23 juni 2015 15:27
  Je kan beter vragen wat we NIET ervaren in Tyria, dan zou het verhaal erg kort zijn. Mijn vrouw en ik spelen al jaren samen games. Sterker nog, we hebben elkaar ontmoet via een mmo. Zo speelde we ooit een f2p game en raakte we daar op een dag op uitgekeken. De zoektocht naar een nieuwe game voor ons samen was eigenlijk best moeilijk. Maar toen zagen we in de Bart Smit Guild Wars 2 staan… Ik kocht hem als eerst en snel kon ik mijn vrouw overhalen hem ook te spelen.

  Onze ervaring was gewoon in één woord spectaculair! Guild Wars bevat zoveel gameplay. De vrijheid die we hadden en de mogelijkheden waren overweldigend op het begin maar zelfs nu nog! We begonnen natuurlijk gewoon PvE te spelen en hadden vooral lol met het completen van de mappen. Alles wat je deed was belonend! Snel gingen we veel meer doen. We begonnen met het oprichten van een kleine guild, deden steeds meer PvE content zoals dungeons, jumpingpuzzles, fractels, personal story en living world. Inmiddels zitten we in een grote Nederlandse guild "Dutch Cannibals [DC]" en hebben we ons eigen guildje nog steeds in het gebruik voor bankspace. Later zijn we ook wat PvP en WvW gaan doen waar we natuurlijk ook steeds beter in zijn geworden. Vandaag komt er een grote patch aan waarmee er een hoop gaat veranderen en dat vinden we natuurlijk allemaal best spannend!

  Meestal lees ik alleen op Gamer.nl en zonder eigenlijk snel ergens op te reageren geniet ik vaak van alle previews en reviews. Vandaag dus ook weer en zag ik een PRIJSVRAAG waarmee je een Heart of Thorns shirt kan winnen! Ook deze kans grijp ik graag aan want ik weet nog dat mijn vrouw en ik samen de live stream gingen bekijken waarin werd verteld dat er een uitbreiding zou komen. Jennifer Hale (stem van queen Jennah) had daar een Heart of Thorns shirt aan en het enige wat mijn vrouw kon gillen is dat ze ook zo'n shirt wil. Ik heb geprobeerd Arenanet te mailen en op Facebook te bereiken maar dat gaf geen gehoor (logisch want ze hebben wel wat beters te doen). En daarom is het geweldig dat ik deze kans nu tegenkom en hoop ik dat ik zo voor mijn vrouw een shirt ken bemachtigen.

  Verder wil ik de groeten en veel plezier wensen aan alle mede bewoners van Tyria! Misschien zien we elkaar ooit in game! Bedankt Gamer.nl voor deze kans!

  FOX…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • gaiko

  • 23 juni 2015 15:39
  guildwars 2 is cool, vooral wvsw !

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • duivelrulezz

  • 23 juni 2015 18:12
  Mijn ervaringen? niet zo goed, wat ik verwacht van de uitbreiding? niks. wil ik deze t-shirt? jawel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • BlackStarVegas

  • 23 juni 2015 19:32
  Ik heb Guild wars 1 altijd met plezier gespeeld (met name prophecies), en hoewel ik geen groot fan was van de eerste twee uitbreidingen, heb ik ook dezen met plezier gespeeld.
  Ik heb de ontwikkeling van Guild Wars 2 gevolgd, en aan de beta-events van GW2 deelgenomen. Vanaf launch gespeeld, echter twee keer een lange break gehad.
  Mijn oordeel? Een leuke mmo welke weg probeert te gaan uit het gros van de mmo's en zijn eigen richting kiest. GW2 is vernieuwend en laat zien dat het ook anders kan. Ik vindt het echter jammer dat sommige unieke eigenschappen en systemen van guild wars 1, zoals het skills systeem, niet zijn gebleven. Guild wars 2 is een niche mmo welke niet voor iedereen is weggelegd; dit voornamelijk door de pve endgame content, welke voornamelijk bestaat uit grinden (materialen en currency) voor het craften van legendary wapens.

  Ik verwacht van HoT dat ze dit aanpakken, en de aankondiging betreffende veranderingen m.b.t. traits en conditions lijken een stap in de goede richting. Voorheen werden spelers in een hoek gedrukt i.v.m. de heersende "meta" (welke een bepaalde gearset, zerker, en speelstijl afhankelijk van profession) voorschrijft. Het lijkt alsof ze hier nu van af stappen, en als de content de spelers bezig weet te houden, heeft Arenanet zich wat mij betreft bewezen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Major

  • 23 juni 2015 19:46
  Ik heb Guild Wars 2 op launch gekocht en gespeeld, alleen heb het lange tijd niet aangeraakt tot 2 maanden terug en heb de lol weer terug gekregen in het spelen ervan. Wat me vooral aanspreek is de diversiteit en het gemakkelijk kunnen samen spelen met andere spelers en bijvoorbeeld de jumping puzzles en uitgebreid achievement systeem.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Dorion2210

  • 23 juni 2015 21:33
  Best een lange tijd gespeeld! Vooral helemaal verliefd op de soundtrack en op de graphics.. Ik speel echt een game om de soundtrack en "Call of the Raven" is echt geweldig om te horen als je door de sneeuw huppelt. Alleen begon me na een tijdje een beetje te vervelen, dus hoop dat ik door de expansion weet naar GW toe getrokken word. Zeker met de nieuwe Guild opties denk ik dat dat wel gaat lukken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • henk321

  • 23 juni 2015 22:07
  Heel mooi spel, ik ben erg benieuwd naar de uitbreiding!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • ShadowX

  • 23 juni 2015 23:18
  Mijn ervaringen met een MMO is dat ze teveel tijd weg sleurpen om van andere games te genieten, om die reden verwacht ik dus ook niks van de uitbreiding want ik durf me er niet aan te wagen :).

  Toch zou ik hem graag proberen maar helaas laat mijn huidige PC het niet toe.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Xdjust

  • 23 juni 2015 23:49
  Ik speel dit spel als sinds de release. Ik begon als human necromancer. Inmiddels heb ik van iedere class een level 80 personage.
  Guild wars was mijn eerst mmo. Ik heb enorme genoten het eerste deel. En kocht dus ook blindelings Guild Wars 2. Geen moment spijt van gehad. (althans niet altijd :p) Sommige living stories vielen iets wat tegen, maar het laatste deel, waarin een teaser werd getoond van HoT, laat mij enorm uitkijken na de eerste uitbreiding.
  Een paar weken geleden heb ik de beta mogen spelen en ik kan alleen maar zeggen dat het spel er op vooruit zal gaan. De events, het verhaal wat duisterder lijkt te worden en de revenant. Wat is de revenant toch een leuke class! Zeker weten dat ik deze ga spelen zodra de uitbreiding uit gaat komen!
  Wat ik alleen jammer vind is dat er geen nieuw ras wordt toegevoegd. Ik was graag aan de slag gegaan als Tengu of Kodan. Wie weet in latere uitbreidingen! :)
  Ook heb ik de drie boeken van Guild Wars gelezen. (Dus je kan wel zeggen dat ik geïnteresseerd ben in de lore ;))

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Tobiasses

  • 24 juni 2015 01:57
  Sinds 2005 ben ik al verknocht aan deze wereld en wacht met smacht op het nieuwe verhaal in Heart of Thorns.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Haunting

  • 24 juni 2015 08:24
  Al fan vanaf Guild Wars 1. De verwachtingen waren groot toen GW2 uit zou komen en dat hebben ze meer dan waar gemaakt. Ik verwacht van de uitbreiding dan ook niets dan goeds. In mijn ogen de beste MMO.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 24 juni 2015 08:57
  Ik zou Gamers.nl willen vragen om prijsvragen voortaan weer op de oude manier te doen: Mensen moeten hun antwoorden insturen per email. Door zaken openbaar neer te zetten heb je grote kans dat mensen elkaar op ideeen brengen en dat is een beetje jammer. Het idee bij dit soort prijsvragen is nu juist dat mensen vanuit hun eigen creatieve zelf iets bedenken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 24 juni 2015 09:10
  Heb de game gespeeld sinds de launch en ben vooral verknocht aan de jumping puzzles (met name de puzzels waarbij je minder handige teammaten moest helpen het einde te halen door platformen te activeren/vijanden op afstand te houden etc) en de Guild trials.

  Van HoT verwacht ik voornamelijk een betere centrale verhaallijn met een meer duistere sfeer (sommige gedeeltes van GW2 proberen dramatisch te zijn maar lijken meer op een soap opera met serieuze gevallen van overacting) en wat minder plotgaten want daar viel in GW2 in sommige personal stories wel het één en ander op aan te merken.

  Ook hoop ik dat sommige dungeons en world quests wat minder grinding bevatten en wat meer variatie door bv implementatie van echte puzzels, platform segmenten etc waarbij je moet nadenken ipv enkel knokken en bossfights waarbij positionering en timing iets meer van belang is dan enkel heel veel damage in een enemy pompen zoals bij huidige dungeon of world bosses het geval is.

  Hoeft niet zo extreem als bij Tequatl the Sunless qua positionering maar kan wel stukken beter dan bij bosses zoals de Jungle Worm en de Golem Mark II waar het enkel een kwestie is van damage dealen en dat wordt vrij snel saai.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • ellywels

  • 24 juni 2015 10:28
  ja zo'n shirt wil ik wel winnen voor mijn zoon

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • melek-taus

  • 24 juni 2015 11:43
  Guild Wars 2 heb ik destijds in het begin een hele tijd gespeeld. Het is een vrij uitgebreide game en de PVP elementen zijn erg bruut. Voornamelijk speelde ik de game ivm PVP waar deze toch echt op uitblinkt Helaas ben ik van de game afgestapt en speel ik voornamelijk TESO en CS:GO anders had ik graag uitgekeken naar de uitbreiding.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • gxblack1

  • 24 juni 2015 12:59
  Ik speel GW2 sinds dag 1, heb vorige maand The Silverwastes kapot gefarmd om de key tot de beta te krijgen. Heb zeker 40 uur gespeeld in die dagen om de key te krijgen. Toen kreeg ik er 1 en toen daarna krijg ik er gelijk nog een, geniaal die RNG.

  Heb GW@:HoT al gepreorderd bij bol, ben erg benieuwd wat A'net gaat doen. Met de patch van vandaag is er al veel veranderd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.