Tot eind deze maand krijgt iedereen die Dragon Age II koopt gratis Mass Effect 2 van uitgever EA Games cadeau. Om dit te vieren en het spel nog even extra in het zonnetje te zetten geven Gamer.nl en digitale gameshop Gametron.nl daarom deze week de PC-versie van Dragon Age II gratis weg.

De winnaar zal gratis Dragon Age II kunnen downloaden via Gametron en zal via EA Games ook nog een download ontvangen voor Mass Effect 2. Ben je nog niet helemaal bij met Dragon Age dan is het eerste deel van het spel ook nog te downloaden voor een lagere prijs.

Mocht je Dragon Age II al bij Gametron hebben gekocht of dit doen in de loop van deze prijsvraag dan zal je een andere game van dezelfde prijs mogen uitzoeken als je wint. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijs is onderstaande vraag te beantwoorden.

Dragon Age II en Mass Effect 2 zijn door dezelfde ontwikkelaar ontwikkelt, welke ontwikkelaar is dit?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'DragonAge2'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.