Loot 2.0

Met de update voor Diablo 3 zijn er grote veranderingen aangebracht in de buit die spelers kunnen vinden. Met de komst van Loot 2.0 hebben de gevonden voorwerpen nu de eigenschappen die nuttig zijn voor het personage en zijn van betere kwaliteit. Unieke wapens en uitrustingen die eerder slechts sporadisch als beloning op de grond vielen, komen nu vaker voor.

Bovendien zijn de moeilijkheidsgraden herschreven. De statische niveaus van Normal, Nightmare, Hell en Inferno hebben plaatsgemaakt voor een dynamisch systeem waarin het niveau van de monsters wordt aangepast aan dat van de speler. Zij die een uitdaging willen kunnen monsters bonussen geven, in ruil voor extra ervaringspunten en goud.

Ook de Paragon-levels, die spelers behalen zodra ze de levelcap hebben bereikt, hebben een nieuwe invulling gekregen. Met elk Paragon-level kiezen zij een kleine specifieke bonus, die vervolgens gedeeld wordt met alle personages van het spelersaccount.

Prijsvraag

Om de komst van deze veranderingen te vieren houdt Gamer.nl, met dank aan Blizzard Entertainment, een prijsvraag. We hebben drie verschillende prijzen om te verloten onder de juiste inzendingen:

3x Diablo Paper Toy 

1x Funko Pop! Vinyl Diablo 

1x Funko Pop! Vinyl Tyrael 

Om een kans te maken op een van deze prijzen willen wij een antwoord op de volgende vraag:

Na The Secret Cow Level uit Diablo 2 vertellen Diablo-spelers wederom over een geheim level in het derde deel van de demonische rpg-serie. Hoe heet dit level en wat moet je doen om dit magische land vol eenhoorns en regenbogen te bereiken?

Weet je het antwoord? Laat deze dan achter in het reactieveld. Onder de juiste inzendingen verloten wij de prijzen. Let op, kom je uit België en wil je meedoen? Stuur dan je antwoord per e-mail naar redactie@gamer.nl onder vermelding van 'Prijsvraag Diablo III'.