De gelimiteerde Radnet-editie van Prototype 2 bevat extra content die in de weken na de release van het spel beschikbaar wordt gemaakt. De extra’s omvatten 55 stuks content die in de zeven weken na de release van Prototype 2 op 24 april worden vrijgegeven. Hieronder bevinden zich in-game evenementen, uitdagingen, avatarvoorwerpen, dynamische thema’s, video’s en bonusmutaties voor de game.

Spelers die aan alle wekelijkse uitdagingen deelnemen, spelen een zogeheten shapeshifting-beloning vrij. Wat deze beloning precies inhoudt, onthult Activision in maart. Alleen de eerste oplage van het spel bestaat volledig uit de speciale editie.

Wil je kans maken op de Radnet-editie van Prototype 2 wanneer hij in de winkels verkrijgbaar is? Geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

New York City heeft een nieuwe naam gekregen in Prototype 2. Hoe wordt de stad in de game genoemd?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Prototype2'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.