Het tweede deel in de geplande StarCraft II-trilogie richt zich op het Zerg-ras en bevat ongeveer twintig nieuwe missies. Natuurlijk krijgt de multiplayer ook nieuwe units en aanpassingen. Het spel speelt zich twee jaar na het vorige deel af, in 2506. Spelers kijken vanuit het perspectief van Sarah Kerrigan, die weer menselijk is geworden dankzij Jim Raynor. Daarbij bevat Heart of the Swarm ook het eerste StarCraft II-deel!

In samenwerking met Blizzard geven we twee keer de collector's edition van StarCraft II weg. Hierin zitten onder andere een artbook, een blu-ray en dvd met een documentaire over de ontwikkeling van de game en de soundtrack. Als troostprijs hebben we twee mooie StarCraft II-muismatten van Steelseries!

Wil je kans maken op de collector's edition van StarCraft II: Heart of the Swarm? Geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

Hoe gaat het derde deel in de StarCraft II-trilogie heten?
 

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord, het gewenste platform en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp ''Starcraft'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.