In Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi kun je verschillende Dragon Ball Z-saga's doorspelen, zoals de Saiyan- en Freeza-saga. Ook doen de personages uit de latere serie, Dragon Ball GT hun intrede, waardoor spelers ook met Super Saiyan 4-vechters uit de voeten kunnen. De gameplay biedt in dit deel meer mogelijkheden om gebruik te maken van de omgeving. Deze is volledig vernietigbaar en vijanden kunnen bijvoorbeeld tegen rotsen geslagen of geschoten worden.

Spelers hoeven de game niet per se als een van de bekende personages te doorlopen. In de Hero-modus kunnen zij een geheel eigen vechter ontwerpen en hiervoor zelf een vechtstijl samenstellen.

Wil je kans maken op de collector's edition, dan hoef je alleen het simpele antwoord op onderstaande vraag in te sturen:

Voor welk systeem wil je de collector's edition van Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi winnen? Xbox 360 of PlayStation 3?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Dragonballz'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.