In samenwerking met Blizzard gaven we namelijk 50 bètacodes weg voor World of Warcraft: Cataclysm. De vijftig gelukkige winnaars krijgen de komende dagen hun code opgestuurd. Nog even geduld dus en dan weet je of je hebt gewonnen.

Wij kunnen in ieder geval alvast vijf winnaars bekendmaken. Zoals je kunt lezen zijn er heel uiteenlopende redenen om mee te doen aan de bèta van Cataclysm...

Mirkokersic: "Ik wil graag de bèta winnen om mijn aankomende studiejaar, de Master Neuropsychologie, tot een goed einde te brengen. Dat klinkt misschien enigszins paradoxaal, aangezien ik in bezit zijnde van deze bèta aanmerkelijk minder tijd in mijn studie zal kunnen steken. Echter, ik presteer beduidend beter, wanneer ik wordt geteisterd door een flinke tijdsdruk. Dus wanneer jullie mij uitkiezen als één van de gelukkige slaan jullie twee vliegen in één klap. Ten eerste het plezier om bij de selecte groep mensen te zitten die de metamorfose van Azeroth als eerste mogen ervaren. Ten tweede zullen mijn studieresultaten worden opgekrikt. Bovendien zullen mijn ouders, die nog altijd mijn studie bekostigen, jullie zeer dankbaar zijn."

Eriontec: "Na een lange pauze van WoW en nu met vrouw en net een kind ben ik wel toe aan Cataclysm... Dat is eens wat anders dan luiers verschonen en rond hobbelen met de kleine, wat denk ik niet minder enerverend is dan de nieuwe uitbreiding. Alsjeblieft, Gamer.nl, geef mij wat anders te doen nadat de kleine naar bed is dan naast de vrouw voor de televisie te hangen."

Madjuh: "Ik wil graag mee doen aan de bèta van World of Warcraft: Cataclysm om bij te dragen aan de ontwikkeling van één van de meest indrukwekkende game die ik de afgelopen 15 jaar gespeeld heb. De bèta is de plek bij uitstek om kans te maken op het geven van opmerkingen en suggesties welke eventueel kunnen leiden tot wijzigingen aan de classes, flow van de zones en de grote hoeveelheid quests en waar ook daadwerkelijk naar de meningen - indien goed onderbouwd - geluisterd wordt door de ontwikkelaars. Mijn tijd in de bèta zal ik dan ook gebruiken om te proberen om van een goede game, hopelijk een nog betere game te maken."

Tommie1989: "Ik werk in een gamewinkel en ik zou graag mee willen doen omdat ik dan mijn klanten heel erg goed kan adviseren over de mogelijkheden in deze nieuwe uitbreiding."

Witchy: "Na vijf jaar WoW spelen vind ik eigenlijk wel dat mijn man een bètacode heeft verdiend. Hij heeft de meest gevaarlijkste gevechten getrotseerd, gezorgd dat iedereen tijdens een instance bleef leven en is bijna een arme sloeber geworden doordat hij al die jaren moest betalen voor het spel. Ik wil de code graag winnen voor mijn man. Ik heb Starcraft 2 van hem gekregen en nu heb ik zelf een nieuwe verslaving. Maar hij moet het doen met Wrath of the Lich King die hij groen en geel gespeeld heeft. Daarbij heeft hij in World of Warcraft ook geen rust. Want vaak spelen we tegelijkertijd en moet hij me helpen. Hij heeft het toch wel verdiend om Cataclysm in alle rust te spelen. Geen gezeur van zijn vrouw tijdens het gamen, wat wil een man nog meer!"