Prijsvraag
Dota 2

Volg op 22 mei de Dreamleague finaledag met Dota 2 in Vue

Win kaartjes voor een Vue-bioscoop naar keuze

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Op 22 mei is de eerste Dreamleague finaledag van de game Dota 2 te volgen op het grote doek in vier locaties van bioscoopketen Vue. Het zenuwslopende toernooi, dat soms wel tien uur kan duren, is in de Vue Cinema’s in Apeldoorn, Hoorn, Kerkrade en Eindhoven te volgen van 11:30 tot 22:00 (vrije in- en uitloop). 

Kaarten zijn €12,50 en zijn te koop via vuecinemas.nl of via de Vue app. Naast het live volgen van Dota 2 is er op elke locatie de mogelijkheid om van 10:00 tot 12:00 uur zelf op het grote doek te gamen en zullen er activiteiten georganiseerd zijn, zo kan je in Vue Eindhoven een potje Airsoft spelen.

Vue is een exclusieve samenwerking aan gegaan met het grootste game festival ter wereld: DreamHack. De bioscoopketen heeft de rechten bemachtigd om de grote gametoernooien van games als StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm en League of Legends live te streamen. Op 18 april werd de eerste toernooidag van Dreamhack in Vue afgetrapt met de game Counter-Strike: Global Offensive. Op dit eerste evenement kwamen honderden enthousiaste gamers af.

Gamer Yarasky zal vanaf 10:00 in Vue Eindhoven aanwezig zijn voor een special ‘fan moment’. Bezoekers krijgen de kans om met de populaire YouTuber op de foto te gaan en om tegen hem te gamen op het grote doek. Later is er in Eindhoven de mogelijkheid om het in een potje Airsoft tegen hem op te nemen. De 20-jarige Yarasky heeft inmiddels meer dan 350.000 abonnees en streamt op zijn eigen YouTube kanaal populaire games zoals Call of Duty en Grand Theft Auto V. Naast het streamen upload Yarasky filmpjes waarin hij live bepaalde challenges probeert te behalen. Ook zullen de YouTubers SaDDayHD en DerkaDerkaDerkaDerk aanwezig zijn en de Twitch livestreamers DiamantJewel en Mista_TV.

In samenwerking met Vue geven we tien keer twee vrijkaartjes weg voor de finaledag in een bioscoop naar keuze. Wil je twee vrijkaartjes winnen? Stuur dan een e-mail naar redactie@gamer.nl met de titel 'Vue' en zet in de mail je naam en die van je vriend of vriendin, en de Vue-bioscoop waar je wilt kijken.

Deel en like daarnaast de Facebookpagina van Vue Gaming en maak kans om met 5 vrienden de komende edities van Dreamleague te volgen op het grote doek voor de ‘Very Early Bird' prijs van €7,50 (normaal €17,50).

Dit is op de verschillende locaties te doen:

Apeldoorn:
> Gamen in de zaal voorafgaan aan livestream Dota 2
> Game Mania levert een goodiebag

Hoorn:
> Je kan Dota 2 spelen in de foyer
> Gamershub:
> One for one stand; 2 computers tegenover elkaar, winnaar wint een gratis popcorn.
> Knock out games: Wedden met hoeveel punten je favo team gaat winnen. Wie het dichtste in de buurt zit wint filmbon.

Kerkrade:
> Boogschieten, SportNedwork (Handboog is 1 van de wapens uit Dota2: Drow Ranger/Deadalus)
> Gamen voorafgaand aan livestream
Verkoop stands/goodiebag:
> SKINS voor Playstation 4 & X-Box One door Media Markt
> Merchandise Gaming & Movies door BioWorld/Media Markt
> Stand van AweSome Retro

Eindhoven
> Airsoft
> Gaming area om zelf te gamen
> HTC Vive met MSI, de nieuwste VR Reality
> Zeer goed gevulde goodiebag

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

'Resident Evil 7 wordt op E3 aangekondigd' Beelden PSP-versie The Elder Scrolls IV: Oblivion gelekt
0

Reacties op: Volg op 22 mei de Dreamleague finaledag met Dota 2 in Vue

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.