Prijsvraag

Vind de verstopte paaseieren en win een Speedlink Kudos Z-9 Gaming Mouse!

Vrolijk Pasen!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Het Paasweekend is begonnen! Bijna iedereen heeft wel een extra dagje vrij op maandag en sommige geluksvogels hebben gisteren al kunnen genieten van extra vrijheid. Genoeg tijd dus om op zoek te gaan naar paaseieren op Gamer.nl!

We hebben op de site een aantal paaseieren verstopt. Een voorbeeld van het ei vind je onder deze alinea. Deze kom je tegen in verschillende artikelen tussen tekst, plaatjes en video's. Om het iets realistischer te maken dat je een paasei kan vinden in onze enorme hoeveelheid aan berichten, hebben we ze verstopt in nieuwsberichten (dus niet reviews, previews of iets anders) die iets met Pokémon te maken hebben.

egg

Zoek er zoveel mogelijk en stuur ons een mailtje met linkjes of screenshots van de plek waar je deze hebt gevonden naar redactie@gamer.nl. Wanneer meerdere mensen dezelfde hoeveelheid paaseitjes hebben gevonden, verloten we de prijs onder deze speurneuzen.

Een zoektocht als deze verdient ook wel een mooie prijs. Voor de winnaar hebben we een Speedlink Kudos Z-9 Gaming Mouse klaarliggen. Met een 4D-wiel, negen knoppen die je kan instellen, allerlei verschillende kleurenopties voor een 'profielindicatorbalk' en nog veel meer kan je hiermee in stijl op je pc gamen.


Succes!