Saints Row: The Third zet de speler direct aan het begin van de game aan de top, met alle voordelen die horen bij het zijn van een baas van een hoogstaande criminele organisatie. Spelers kunnen vrij door de stad bewegen en bijvoorbeeld skydiven met een tank, een Mexicaanse worstelbende bombarderen via een satellietgeleide luchtaanval en de strijd aan gaan met militairen met een groot zwabberend seksspeeltje.

In de Platinum Pack van Saints Row: The Third zit naast de game voor Xbox 360 ook een prachtige headset voor de Xbox 360 en de soundtrack van de game.

Dit geven we weg:
Saints Row: The Third Platinum Pack voor Xbox 360
Homefront - Resist Edition voor PC
Homefront voor PS3
Homefront voor Xbox 360
Red Faction Armageddon voor Xbox 360
Darksiders voor Xbox 360
UFC Undisputed 2010 voor Xbox 360
Daarnaast verloten we onder de winnaars van bovenstaande prijzen vijf Darksiders-comics!

Om kans maken op één van de prijzen hoef je alleen maar als antwoord op te sturen welke prijs je precies wilt winnen. Zo kun je bijvoorbeeld opsturen: "Ik wil graag Homefront voor de PS3 winnen". Je hoeft verder niets te doen!

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'PrijzenfeestTHQ'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Winnaars worden in de week van 9 januari 2012 bekendgemaakt.