Prijsvraag
MotoGP 19

Maak kans op MotoGP 19 voor de PlayStation 4 of Xbox One!

Historische coureurs, door een neuraal netwerk aangestuurde tegenstanders en meer

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Op 6 juni werd het motorracespel MotoGP 19 uitgebracht. Wij mogen een exemplaar van het spel voor de PlayStation 4 én een Xbox One-kopie weggeven!

MotoGP 19 bevat een een aantal vernieuwingen ten opzichte van eerdere delen. Zo kan er worden geracet in de elektrische MotoE World Cup en is het mogelijk om te spelen als een aantal bekende coureurs uit het verleden in historische uitdagingen.

De tegenstanders in MotoGP 19 worden bestuurd door een neuraal netwerk, dat gebruik maakt van machine learning om te kunnen leren en reageren als een mens. Hierdoor voelt het racen tegen computers als het spelen tegen echte tegenstanders.

MotoGP 19

Wil jij kans maken op een PS4- of Xbox One-kopie van MotoGP 19? Stuur dan een mailtje met daarin je volledige naam en adresgegevens naar redactie@gamer.nl, met 'MotoGP prijsvraag' als onderwerp. Laat ons vervolgens in het bericht weten welk gamepersonage volgens jou een echte titelkandidaat zou zijn in de MotoGP-klasse. Vergeet bovendien niet te vermelden of je een PS4 of Xbox One hebt.