De winnaars van World of Warcraft en Mists of Pandaria (PC) uit de vorige prijsvraag zijn: Mark van 't Klooster . Gefeliciteerd!
Het antwoord was C: Santa Monica

Maak nu kans op een MadCatz F.R.E.Q. 7 headset en een paar exclusieve Gamer.nl slippers!

De MadCatz F.R.E.Q. 7 Surround Sound Gaming Headset bezorgt een 3D audio-ervaring voor de PC waar u compleet in op zult gaan. De 7.1 geluidskanalen worden ondersteund door geavanceerde Dolby Headphone technologie en creëren een gedetailleerd geluidspanorama dat door extra grote 50 mm luidsprekers wordt geleverd. De stevige maar lichtgewicht aluminium onderdelen verlengen de levensduur, en met de intuïtief geplaatste on-ear besturing kunt u zonder op te kijken van het scherm het geluid instellen. Door de intuïtieve software interface en compatibiliteit met MP3-spelers en smartphones is de F.R.E.Q. 7 een comfortabele, veelzijdige headset met eersteklas geluidskwaliteit.

Lees meer over deze headset op de MadCatz site.

Om kans te maken hoef je alleen maar het juiste antwoord te geven. Herken jij deze opvallende gebeurtenissen of feitjes uit de E3-geschiedenis? Kopieer het juist antwoord in het antwoordveld en doe mee!

Geef antwoord op de volgende vraag:
De E3 wordt tegenwoordig elk jaar in Los Angeles gehouden. Dit is niet altijd zo geweest, in welke Amerikaanse stad vond de E3 van 1997 plaats?

A. New York
B. Atlanta
C. Las Vegas

Meedoen vanuit België of via de app? Stuur dan een e-mail met het juiste antwoord om deel te nemen. Vergeet niet je volledige adresgegevens te vermelden!

Vergeet ook niet om door te klikken naar de E3-keer-per-dag op InsideGamer.nl, daar maak je nu namelijk kans op een Ubisoft goodiepakket.