Podcast

Wilde Nintendo E3 Direct-voorspellingen - Bonuslevel #48

En is Ganderd een goede naam voor Groose?

Geschreven door MonsterCrab op
De zomer is van start gegaan en Lucas, Jacco en Cody smelten lichtelijk weg tijdens het opnemen van deze nieuwe Bonuslevel-podcast.

Gelukkig is er wel weer genoeg om over te kletsen. We hebben het onder andere over de Nintendo Direct die voor E3 is aangekondigd, het wegblijven van de aankondiging van de Switch Pro en een mogelijke nieuwe WarioWare-game. Verder maken we onze wildste voorspellingen voor de E3 en is Ganderd een belangrijke vorm van entertainment. Verder behandelen we gelukkig ook jullie Discord-antwoorden en mails.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon-games zijn in totaal 380 miljoen keer verkocht   Wat er voorafging aan Ratchet & Clank: Rift Apart
1

Reacties op: Wilde Nintendo E3 Direct-voorspellingen - Bonuslevel #48

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 5 juni 2021 21:10
    Aftellen naar nummertje 50, mannen! #whoopwhoop

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.