Podcast
bonuslevel

Switch wordt goedkoper en eindelijk Bluetooth-audio! - Bonuslevel #62

En de GameCube is jarig!

Geschreven door MonsterCrab op
Aflevering 62 van Bonuslevel is een feit! Zet je schrap voor een bomvolle podcast.

In deze editie van jouw favoriete podcast hebben we het over de twintigste verjaardag van onze favoriete paarse rechthoek: de GameCube! Verder hebben we het natuurlijk over de Europese prijsdaling voor de Switch, de toevoeging van Bluetooth-audio via een update, een mysterieuze functie om het Switch-dock te updaten en bespreken we de oorsprong van Samus en de Metroid-spinoffs, -cameo's, -manga en nog meer in het Bonusonderwerp. Verder bespreken we Deathloop, Last Stop en Life is Strange: True Colors en hebben we weer allerlei fijne mails om behandelen. Om het feestje af te maken hebben we ook nog jullie fijne Discord-antwoorden. Niet normaal meer.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Song of Horror is een onderbelicht horrorjuweeltje God of War-maker: 'We willen niet vijftien jaar aan noordse mythologie besteden'
0

Reacties op: Switch wordt goedkoper en eindelijk Bluetooth-audio! - Bonuslevel #62

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.