Podcast
df

Switch-versie Tony Hawk getest en 25 jaar Nintendo 64 - Bonuslevel #51

Hopelijk genoot van je Bidoof Day!

Geschreven door MonsterCrab op
Goed nieuws! We zijn aangekomen bij aflevering 51 van Bonuslevel.

In deze aflevering kletsen Lucas, Jacco en Cody over de komst van Kazuya naar Smash Bros. Ultimate, een speciale treincontroller voor de Switch, Insomniac, Black Widow (ja, een beetje off-topic), de Switch-port van Tony Hawk’s Pro Skater 1+ 2, de fantastische indiegame Super Cable Boy, Spyro, Mass Effect en nog veel meer! In dit bonusonderwerp hebben we het over 25 jaar de Nintendo 64. Hier komen niet alleen leuke weetjes voorbij maar duiken de heren ook hun eigen verleden in en wordt het succes(?) van de console uitgebreid besproken. Inclusief minigame!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

MSI GF66 Katana is een betaalbare, no-nonsense gaming laptop Operator Alibi staat centraal in Rainbow Six Extraction-video
0

Reacties op: Switch-versie Tony Hawk getest en 25 jaar Nintendo 64 - Bonuslevel #51

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.