Podcast

Steam Deck, funky jingles en Frisbee-mania - Bonuslevel #54

Maak je borst maar nat voor een lekker zomerse podcast

Geschreven door MonsterCrab op
De kersverse Bonuslevel-podcast staat gelukkig weer voor je klaar!

In aflevering 54 wordt er weer genoeg moois besproken. Wat dacht je van de Switch Pro-achtige handheld Steam Deck, meer geruchten over de Metroid Prime Trilogy voor Switch, een reactie van Nintendo op geruchten over de Switch Oled, een aankomend boek van Reggie en een heerlijk zomers onderwerp: frisbees! Verder hebben we fantastische antwoorden ontvangen op de Discord-vraag over jullie favoriete planten en beantwoorden we een berg aan e-mails.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Olympische Spelen ingeluid met muziek uit Japanse games Canonical test
0

Reacties op: Steam Deck, funky jingles en Frisbee-mania - Bonuslevel #54

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.