Podcast
bonuslevel

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl - Bonuslevel #71

Een nieuwe aflevering van Bonuslevel

Geschreven door Jacco Peek op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Het is waar: Jacco heeft de afgelopen dagen keihard Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl gespeeld. Hoewel hij nog oog in oog staat met Cynthia, geeft hij in de review op zustersite PU.nl al een voorzichtig oordeel over de game. Verder hebben Cody en Jacco het over de rampzalige GTA-remasters, meer Metroid Prime-geruchten, een mysterieuze game en een prachtig verhaal over Cowie de verloren koe.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag beschikbaar Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop
1

Reacties op: Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl - Bonuslevel #71

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 20 november 2021 09:49
  Ik bem zelf erg aan het genieten van de gta games maar Jacco zegt dat de games het beste speelbaar zijn op de ps5 omdat deze een stabiele framerate heeft… Een headsup ; ik heb vaak minder als 30 fps :P

  En ik zeg het nou al 3 weken achter elkaar ; jullie uploaden elke keer het verkeerde mp3 bestandje. Is telkens de vorige aflevering. :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.