Podcast
bonuslevel

Metroid Dread gespeeld en Donkey Kong-feestje - Bonuslevel #64

Geschreven door MonsterCrab op
Nog maar net bijgekomen van de wilde aflevering van vorige week gingen de heren zitten voor een verse Bonuslevel!

Deze week waren er alwéér geruchten over een 4K-Switch en zegt Nintendo alwéér dat er niets van klopt. Ook lijkt het erop dat er toch nog Game Boy-games naar Nintendo Switch Online komen en worden na een lange speelsessie alle nieuwe features van Metroid Dread behandeld. 

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix kondigt dungeon crawler Dungeon Encounters aan Battlefield 2042 gaat anti-cheatsysteem van Apex Legends gebruiken
0

Reacties op: Metroid Dread gespeeld en Donkey Kong-feestje - Bonuslevel #64

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.