Podcast

Hands-on met de SWOLED en wachten op The Roost-café - Bonuslevel #55

Arme Mango..

Geschreven door MonsterCrab op
Welkom bij een nieuwe aflevering Bonuslevel! Deze week is Cody lekker op vakantie, dus nemen Lucas en Jacco voor de verandering de podcast met z’n tweetjes op.

Lucas heeft de SWOLED (Switch Oled) getest en deelt zijn uitgebreide impressies. Verder gaat het over de mogelijke terug van The Roost-café in Animal Crossing, Donkey Kong World in Universal, financiële cijfers van Nintendo en meer! Bovendien hebben we een lekker volle inbox en hebben we fijne Discord-antwoorden ontvangen. Groetjes!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation geeft updates over diverse indiegames Oprichter Gone Home-studio beschuldigd van giftig werkgedrag
0

Reacties op: Hands-on met de SWOLED en wachten op The Roost-café - Bonuslevel #55

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.