Podcast
bonuslevel

Dit wordt de volgende Mario-game en Bonusbaby's - Bonuslevel #69

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Deze week discussiëren Lucas, Jacco en Cody over de eerste trailer voor GTA: The Trilogy - Definitive Edition, het uitstel van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, nieuwe pokémon uit een trailer voor Pokémon Legends: Arceus en meer! Verder wordt de review van Mario Party Superstars uitbundig besproken, behandelen we een berg mails en komen jullie fijne Discord-antwoorden aan bod.

Hier vind je de podcast-tip van Jacco trouwens over hoe de natuur de wetenschap beïnvloedt!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt basis voor mini-pc's Voice of Cards zet het traditionele rollenspel op de kaart
1

Reacties op: Dit wordt de volgende Mario-game en Bonusbaby's - Bonuslevel #69

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Markus88

    • 5 november 2021 09:40
    Weet niet of het aan mijn mobiel ligt maar net als vorige week, als ik op de mp3 link druk krijg ik een vorige podcast om te beluisteren/downloaden.. Ligt dat nu aan mij of is het fout geplaatst in het artikel?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.