Podcast
bonuslevel

Animal Crossing Direct en de prijs van het Switch Online-uitbreidingspakket - Bonuslevel #67

Geschreven door Lucas May op
Bel je oma, het is namelijk tijd voor een nieuwe Bonuslevel! In aflevering 67 hebben de heren bergen nieuws om te bespreken.

Zo komen onder andere de Animal Crossing Direct, de prijs van het uitbreidingspakket van Switch Online (met N64-games dus), meer info over GTA: The Trilogy, de opvolger van de Switch, een bug in Metroid Dread en NOG MEER aan bod. Bovendien hebben we een bonusonderwerp over de lengte van games, behandelen we mails en de Discord-vraag over jullie favoriete plekjes in games.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Among Us komt in december naar PlayStation en Xbox Zo worden de vechtkunsten in Sifu in beeld gebracht
0

Reacties op: Animal Crossing Direct en de prijs van het Switch Online-uitbreidingspakket - Bonuslevel #67

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.