Partnerbijdrage
F1 2020

Win F1 2020 én een racedag in het officiële F1 Racing Centre in Utrecht… met ons!

Trek je handschoenen maar aan en doe je schoenen uit

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Hoewel het niet bepaald een vlekkeloos verloop had voor publiekslieveling Max Verstappen is het F1-seizoen weer van start gegaan! Maar dat niet alleen: Ook wordt F1 2020 deze week gelanceerd én kunnen jullie een racedag winnen in The Official F1 Racing Centre in Utrecht. Een van jullie gaat zelfs met de game naar huis.

Deze week komt F1 2020 uit en de timing had niet beter kunnen zijn nu ook de auto’s weer de baan op mogen. In de game zijn er een hoop nieuwe features toegevoegd. En als je je fix wilt wat ‘echt’ racen betreft: We geven een dag racen in The Official F1 Racing Centre in Utrecht weg.

Nieuwe features in F1 2020

De game heeft een flink aantal nieuwe features.Zo kan je bijvoorbeeld in My Team je eigen F1-team opzetten en de strijd aangaan met echte F1-teams uit 2019 en 2020. Er zijn nieuwe speltypes toegevoegd waarmee minder ervaren spelers makkelijker aan de slag kunnen. Daarnaast keert racen in split-screen terug, zodat je samen met vrienden kunt spelen.

F1 2020

F1 Redbull

Ook komt er de speciale Michael Schumacher Deluxe Edition uit. In deze editie kun je in vier auto’s rijden waarin de legendarische Schumacher ook heeft gereden, namelijk de Jordan 191, Benetton B194, Bennetton 195 en de Ferrari F1-2000. Daarnaast ontvang je exclusieve content waaronder auto-liveries en speciale items om jouw coureur aan te passen.

Check hieronder enkele nieuwe features van de game.

The Official F1 Racing Centre

Maar da’s niet alles: Jullie kunnen de game spelen in de meest Heilige Plekken van Nederland als het gaat om e-racing: The Official F1 Racing Centre in Utrecht dat de officiële partner van F1 van Codemasters is. Dus als je ook maar een beetje in de buurt wilt komen van een raceseat in een Formule 1-team dan is dit de makkelijkste manier. En niet alleen jij, maar ook je vrienden want een compleet geregelde race tegen elkaar is zo gepiept (net als de banden bij de start).

Mocht je wat voeding en vocht nodig hebben, wat zelfs in een virtuele setting gewenst is (geloof ons), dan is er een relaxt foodcourt waar je even van een break kan genieten en alle virtuele races volgen. Sterker nog; kom op een racedag van de F1 en je kijkt sowieso alle échte wedstrijden met ons mee en een echte F1-auto aanschouwen.

Winnen!

En ook wij gaan, met onze passie voor F1, onze racestreams weer voortzetten. Op 31 juli gaan we weer vol gas voor de races. En hoe gek het verloop van de F1 ook gaat zijn: De kick-off van de F1 én F1 2020 in The Official F1 Racing Centre in Utrecht wordt gewoon ontzettend gezellig. Oh én kan één van jullie ook aan het einde van de rit de game winnen.

Dus als je op 31 juli met ons mee wilt racen, hebben we slechts één vraag om mee te kunnen winnen: Wat was jouw meest indrukwekkende F1-moment door de jaren heen?

Dit artikel delen:

Lees meer

Geruchten over GeForce RTX 30-serie nemen toe Screenshots van Watch Dogs Legion mogelijk gelekt
0

Reacties op: Win F1 2020 én een racedag in het officiële F1 Racing Centre in Utrecht… met ons!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.