Partnerbijdrage
Saintsrowpc(1).jpg

Maak kans op een game-pc van MSI

Powered By MSI uitgelegd

Geschreven door Partner bijdrage op
Het bouwen van een game-pc is een stuk ingewikkelder dan het lijkt. Welke voeding heb je nodig? Gaat de videokaart passen in de behuizing? Werkt dit moederbord wel goed samen met het geheugen? Om een handje te helpen heeft MSI Powered by MSI in het leven geroepen.

Dit artikel is een partnerbijdrage van MSI. Lees hier wat dit betekent.

Powered By MSI is een nieuw keurmerk dat garandeert dat jouw nieuwe game-pc op de juiste manier is gebouwd door experts, met de beste componenten van MSI. Dat klinkt als muziek in de oren, want welke pc is nou beter dan een pc die in elkaar is gezet door de fabrikant zelf?

Drie niveaus

MSI deelt het keurmerk op in drie verschillende categorieën. Het instapniveau heet Powered By MSI Essential en betreft slechts twee componenten: het moederbord en de videokaart. Daarmee dekt MSI wel de lading van dit niveau, gezien het moederbord en een goede videokaart – in dit geval beide van MSI - de essentie zijn van een goede game-ervaring. Het Essential-logo geeft jou dus de garantie dat het moederbord perfect op elkaar aansluiten en zijn samengesteld door een gecertificeerd MSI-partner.

Als je meer van MSI wil dan alleen een moederbord en videokaart, dan kom je bij Powered By MSI Advanced uit. Het Advanced-logo betekent dat er tenminste vier MSI-componenten in de pc aanwezig zijn: het moederbord, de videokaart en een SSD. Daarnaast heb je de keuze om een voeding, behuizing of waterkoeling toe te voegen. Ook hier ben je verzekerd van de beste prestaties en compatibiliteit doordat de pc is samengesteld door een expert.

Voor de degenen die de ultieme service en een nagenoeg complete game-pc willen, is er Powered By MSI Ultimate. Dit logo garandeert dat de pc tenminste zes gekeurde componenten bevat: een moederbord, videokaart, SSD, voeding, behuizing én waterkoeling. PBM Ultimate verzekert jou dan ook voor de beste prestaties en compatibiliteit. 

msirtx3080

Plug & Play

Doordat alles wordt geregeld door MSI, hoeven gebruikers zich niet te bekommeren om het selecteren en installeren van onderdelen; de gecertificeerde partners van MSI stellen de pc’s samen en zetten ze ook in elkaar. Zij zorgen voor de juiste compatibiliteit én expertise bij het monteren. Het enige wat gebruikers hoeven te doen is de pc aansluiten, en de pc is klaar om te gamen.

Dat maakt de Powered By MSI-pc’s heerlijk ‘plug & play’. Geen zorgen over formaten, voeding of kabels die problemen op kunnen leveren. Niks is mooier dan een perfect samengestelde pc die direct uit de doos in gebruik genomen kan worden.

MSIPC

MSI Center

Al die hardware en software kan worden aangestuurd en gecontroleerd via de MSI Center-software. Die software monitort feitelijk allerlei aspecten van het systeem. Denk aan de temperatuur van de videokaart en het verbruik van het geheugen.

Daarnaast kan je verschillende profielen aanmaken die bepaalde instellingen met één druk op de knop aanpassen en natuurlijk eventuele rgb-verlichting regelen. Zelfs na het aansluiten van je gloednieuwe pc zorgt MSI er dus voor dat het MSI ecosysteem vanuit één plek 

msi center

Win een Powered By MSI Ultimate-pc

Wie geïnteresseerd is in Powered By MSI maakt vanaf vandaag kans op een Powered By MSI Ultimate-pc ter waarde van 1799 euro! Uitgever Plaion Benelux opent vandaag een Saints Row-pop-up store op Utrecht Centraal, waar bezoekers de nieuwe game kunnen uitproberen op hardware van MSI. Wil je zo’n pc winnen? Maak dan een foto in de store en tag @Plaion_BNL op Instagram en/of Twitter om kans te maken!

Ter ere van het verschijnen van Saints Row is er unieke art van de game op de behuizing aangebracht. Bekijk hieronder de specificaties van de pc.

● MSI MPG Velox 100P Airflow

● MSI PRO Z690-P DDR4

● Intel Core i7 12700F

● MSI Mag Coreliquid C240

● Corsair Vengeance PRO RGB SL 16GB (3200MHz)

● MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC (12GB)

● MSI Spatium M450 1TB NVMe SSD (3.600MB/s)

● MSI MPG A750GF 750W

● Windows 11 Home

Saintsrowpc2

Dit artikel delen:

Lees meer

RTX 4090-gpu met 24 GB lijkt al in productie In-game aankopen Hearthstone moeten voortaan met Runestones gekocht worden
2

Reacties op: Maak kans op een game-pc van MSI

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 24 augustus 2022 17:59
  Jammer, leuk voor mensen die wel in de buurt van utrecht wonen, maar voor de rest dus zinloos.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Markus88

  • 24 augustus 2022 20:13
  Beetje jammer dat pas aan het einde wordt medegedeeld dat het alleen zin heeft als je in de buurt van Utrecht woont… -_______-

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.