Overzicht
FIrewatch

Inside.Gamer Community Spotlight #2

Wat was er zoal te vinden op ons nieuwe platform deze week?

Geschreven door Maarten van der Vlugt op
Vorige week lanceerde Inside.Gamer, een nieuwe community platform waar je lekker kan kletsen over games met je medegamers en waar je de nodige gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en off-topic onderwerpen kan vinden.

Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. 

In dit bericht lichten we een aantal posts voor je uit. Vergeet niet dat je nog steeds een Nintendo Switch kan winnen door mee te posten! De beste post op Inside.Gamer in de eerste maand na lancering wint de console. Post dus snel wat fijne content en wie weet ligt de Switch straks op jouw deurmat. Vergeet niet dat je gewoon je Gamer.nl-account kan gebruiken.

Tot zover de introductie, we gaan gelijk door met een selectie van posts die je op Inside.Gamer kon vinden deze week.

Eve Online

User Doekal plaatste een artikel over EVE Online en wat deze game zo bijzonder maakt.

"Het spel dat mij altijd heeft geboeid maar waar ik nooit de tijd voor vond om mee te beginnen. Dat heb ik sowieso met MMO’s en al helemaal met sandbox MMO’s. Iets met een privé leven en daarnaast gamen vind ik top. Maar als het spel de overhand gaat krijgen in je privé leven vind ik het altijd een dingetje worden. Ooit ver in het verleden bijvoorbeeld bij een vriend meegemaakt. “Ja sorry ik kan vanavond niet want ik heb een raid die ik niet meer kan afzeggen”. You say WHAT?!. Om nu jaren later jezelf er op te betrappen dat je s’avond niet kunt omdat je gezegd hebt te gaan streamen op Twitch…

En toen was daar Corona, ik verloor mijn baan maar daardoor heb ik nu de tijd om mij helemaal te verdiepen in Eve Online en dacht ik, laat ik mijn ervaringen eens delen op dit te gekke initiatief van Inside Gamer." 

Lees hier de hele post van Doekal

Eve Online

Korte games zijn best chill

Enno deelt dat hij over het algemeen langere games speelt zoals Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed: Valhalla en The Last of Us Part 2. Toch zijn kortere games vaak ook fijn om te spelen. Ze vergen minder inzet voor langere periode en kunnen een compleet verhaal vertellen binnen een paar uur. 

Wat zijn jullie favoriete korte games?

FIrewatch

Home-made GIF’s : Raad de game-titels.

Dokter Caspari heeft een hele vette challenge bedacht voor de bezoekers van Inside.Gamer! Hij heeft de afgelopen week lopen knutselen in Aseprite en hiermee een aantal gifjes gemaakt die geinspireerd zijn op verschillende game titels. Aan ons de vraag om te raden welke games hij heeft uitgebeeld. 

Welke Game Statue, Poster, Art etc. ben jij het meeste trots op?

Als gamer toon je graag wat extra liefde voor je favoriete franchise. Vaak is dit in de vorm van een artbook of statue die bij een collector's edition inbegrepen zit. Enno is benieuwd op welke van deze voorwerpen de gebruikers het meest trots zijn en startte een thread waarin iedereen zijn favoriete merchandise kan delen!

Check het hier!

Review: Foul Play

In deze review heeft gebruiker blasterjackson het over de game Foul Play. Deze is van dezelfde makers als de zomerhit van afgelopen jaar: Fall Guys. Toch kunnen volgens blasterjackson de games qua toon niet verder uit elkaar liggen. Benieuwd naar zijn oordeel?

Lees hier de review over Foul Play

Go to Lazy/Kater zondag Game

Dortje vraagt zich af welke games jullie spelen op een luie of brakke zondag. Games waarbij je lekker achterover geleund op de bank kan zitten en waarbij je niet al te veel na hoeft te denken. Je brein is immers niet op z'n best na een avondje doorzakken.

Check de tips van de community hier

State of Play: wat zijn je verwachtingen?

Redacteur Michel had een leuk idee en deelde zijn verwachtingen voor de State of Play van afgelopen donderdag met de community van Inside.Gamer! Hierbij vroeg hij natuurlijk ook om de verwachting van andere community members, dit resulteerde in een leuke discussie.

Lees hier het hele artikel

Welk game-moment maakte op jou een onuitwisbare indruk?

"Na vele avonturen met John Marston beleefd te hebben, had ik dit personage in mijn hart gesloten. We hadden lief en leed gedeeld, en na onze taak volbracht te hebben konden wij eindelijk gaan genieten van een rustig bestaan en een welverdiende ‘happy ending’….."

Aldus Dokter Caspari, die een thread startte waarin iedereen zijn of haar meest onvergetelijke game ervaring kan delen. In de reacties ging het al snel los en kwamen de meest bizarre game herinneringen weer boven drijven.

Lees hier de hele post van Dokter Caspari

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen. Wie weet win jij die Switch straks wel!

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon-album met muziek van J Balvin en Katy Perry verschijnt in de herfst 25 jaar aan Pokémon samengevat
0

Reacties op: Inside.Gamer Community Spotlight #2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.