Vanaf vandaag is een nieuwe aflevering van de Gamer.nl Podcast iedere maandag opnieuw een feit! Erik, Joe en Ron praatten voorheen enkel maandelijks een uurtje het internet vol over games; vanaf nu staat er iedere maandag opnieuw een nieuwe aflevering van de podcast op Gamer.nl.

Verder komen in deze episode onder andere aan bod: onze speelsessie met Overwatch, Rock Band 4, Ori and the Blind Forest, Joe over zijn column over de pc-versie van GTA 5 en een gans.

Hectiek!

Het is een chaotische week voor Gamer.nl. We zijn druk bezig met het voorbereiden van de release van de nieuwe site. In al die hectiek waren we achteraf gezien te laat met het verzoek aan jullie om lezersvragen aan Erik, Joe en Ron te stellen. Dat segment van de podcast is daarom niet meegenomen in deze aflevering, maar we beloven de vragen plechtig in de volgende aflevering (komende week dus!) alsnog te beantwoorden.

De podcast is via iTunes of Youtube te beluisteren (wegens technische problemen kunnen we 'm ditmaal niet direct op onze site uploaden) en is opgenomen met headsets van Turtle Beach.